Om

Be Genuine Photography

Jag började fotografera 2010, då under namnet Angelica Bengtsson Photography. Under mitt sista gymnasieår hade jag min egen utställning "Be Genuine" och där ifrån kommer namnet Be Genuine Photography. Varför? För att jag vill att mina bilder ska vara genuina, härliga och spontana. Jag gillar inte uppställda porträtt och stela personer. Bokar du en fotografering med mig ska det vara kul, lekfullt, härlig och genuint. 

Vem är Angelica?

En 22-årig kreativ, glad och ambitiös tjej som har ett brinnande intresse för fotografering, sociala medier och kommunikation. För tillfället läser jag media och kommunikationsvetenskap på Jönköpings University där jag trivs som fisken i vattnet. Sidan av mina studier jobbar jag som gruppträningsinstruktör och jobbar med mitt företag. Under sommaren 2019 arbetar jag även om journalist på tidningen Jnytt i Jönköping. 


Min första kamera köpte jag 2009 och har sedan dess hållt på med fotografering till och från. När gymnasievalet låg framför mina fötter hade jag redan bestämt mig. Jag skulle plugga foto, och med det gjort kunde jag inte få nog. Hösten 2017 tog jag mitt pick och pack och flyttade från Eslöv, Skåne, där jag är uppvuxen, upp till Smålands skogar, närmre bestämt Jönköping, där jag idag bor. 

"Photography is the only language that can be understood anywhere in the world"

Som fotograf är mitt största mål att kunna ge alla en rolig fotografering. Det ska vara kul att stå framför min kamera! Det ska kännas avslappnat och jag vill få fram härliga, genuina bilder, som speglar dig som person. Kameran ska inte vara skrämmande eller jobbig, kameran finns med för att föreviga en rolig timme (eller två).

angelicabengtssons.com | kontakt@angelicabengtssons.com | 0704 - 33 11 73

©  BE GENUINE PHOTOGRAPHY 2016-2019