Om

Vem är Angelica Bengtsson?

En 20-årig kreativ, glad och ambitiös tjej som har ett brinnande intresse för fotografering, sociala medier och kommunikation. För tillfället läser jag media och kommunikationsvetenskap på Jönköpings University där jag trivs som fisken i vattnet.

 

Min första kamera köpte jag 2009 och har sedan dess hållt på med fotografering till och från. När gymnasievalet låg framför mina fötter hade jag redan bestämt mig. Jag skulle plugga foto, och det är något jag inte ångrar en sekund av. Hösten 2017 tog jag mitt pick och pack och flyttade från Skåne upp till Smålands skogar, närmre bestämt Jönköping, där jag idag bor.

 

Företaget

BE GENUINE Photography är min enskilda firma som är registrerad hos Bolagsverket men det drivs för tillfället som en hobbyverksamhet för att bygga upp företaget. Mitt mål med min verksamhet är att ha kul och utvecklas som fotograf.

 

 

 

"Photography is the only language that can be understood anywhere in the world"

Som fotograf är mitt största mål att kunna ge alla en rolig fotografering. Det ska vara kul att stå framför min kamera! Det ska kännas avslappnat och jag vill få fram härliga, genuina bilder, som speglar dig som person. Kameran ska inte vara skrämmande eller jobbig, kameran finns med för att föreviga en rolig timme (eller två).

You don't take a photograph. You make it.

© ANGELICA BENGTSSON 2016-2017

kontakt@angelicabengtssons.com