Priser

PRISER

Här under finns en lista på vad jag erbjuder för fotograferingar och vad de olika paketen kostar. Vill du boka mig som fotograf till ett bröllop eller event så skräddarsyr vi ett paket till dig. All bokning sker via mejl, antingen genom kontaktformuläret under fliken "kontakt" eller så du skickar du iväg ett vanligt mejl till kontakt@angelicabengtssons.com. Har du några frågor eller funderingar får du givetvis också mejla, eller kontakta mig via min facebooksida.

 

Fotografering ca 30 min, 12 högupplösta digitala bilder ingår.

 

Vi träffas på bestämd plats, lär känna varandra och har kul tillsammans under fotograferingen. Lilla paketet passar för enskilda barnporträtt, syskonbilder eller varför inte parporträtt?

270 kr

LILLA PAKETET

Fotografering ca 60 min, 25 högupplösta digitala bilder ingår.

 

Vi träffas på bestämd plats, lär känna varandra och har kul tillsammans under fotograferingen. Mellan paketet passar bra för familjebilder, syskonbilder med flera barn och parporträtt där ni vill hinna med varierande bilder.

420 kr

MELLAN PAKETET

STORA PAKETET

570 kr

Fotografering ca 90 min, 35 högupplösta digitala bilder ingår.

 

Vi träffas på bestämd plats, lär känna varandra och har kul tillsammans under fotograferingen. Stora paketet passar för exempelvis familjer som vill ha bilder på alla tillsammans, men också enskilda porträtt eller syskonporträtt. I stora paketet finns det stora möjligheter till varierande bilder och även ett ombyte om så önskas.

Köpa bilder?

Vill du köpa till extra bilder efter en fotografering eller någon bild du sett på min hemsida? Mejla till kontakt@angelicabengtssons.com så svarar jag så snabbt som möjligt.

Bröllop/event

För tillfället har jag inga paketpris för bröllop och event, men vill gärna fotografera ert bröllop eller företagsevent om ni så önskar! Skicka ett mejl till kontakt@angelicabengtssons.com med all information du har så återkommer jag med prisförslag och uppläggsförslag.

You don't take a photograph. You make it.

© ANGELICA BENGTSSON 2016-2017

kontakt@angelicabengtssons.com